ANNONS

Vi väntar bebis!

/

F5E1C22E-2FD1-4C05-9E69-F0378B79BE21

Och vi är så lyckliga. Ilse och Tage ska få ett syskon! Det var några halvjobbiga första veckor, som det är för de flesta, med enorm trötthet och illamående. Sån där trötthet som inte riktigt går att beskriva, man somnar bara man sätter sig ner. Nickar till i tid och otid. Och så illamåendet. Ett konstant sug efter NÅNTING och direkt efter att man ätit det: Illamående igen. Men nu har vi kommit förbi det och är inte långt ifrån halvvägs. I vår kommer vår lilla tjej och i helgen KAN Ilse ha knäckt vad hon ska heta, vi får se. Ni får lyssna på veckans avsnitt av Keeping Up där vi pratar mer om detta! Avsnittet heter ”Jag är gravid” och släpps idag, torsdag.

20
421

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00