ANNONS

Snabbt och gott tunnbröd!

/
5D9BC8D6-C2B4-42E6-A388-6F42309E9508

Till dagens soppa gjorde jag nyttigt, gott – och snabbt! – tunnbröd i stekpannan. Finns det nåt godare än nybakt, varmt bröd med smör och ost?

FF3B85E2-7BDA-4422-8B3A-8FFD370712FA

Smält 50 gram smör och blanda med 3 dl mjölk.


Häll i 8 dl rågsikt, 1/2 msk strösocker, en nypa salt och 1 tsk bakpulver och blanda till en deg. Den ska inte vara alltför torr, men man ska kunna kavla ut cirka 6 tunnbröd.

F13C0ABA-1573-442D-BB9A-8E76652C8136

Stick några hål med gaffel i och baka i ett par minuter per sida i en järnpanna.

2C656A26-5CAF-4675-A457-37BF6FF5C073

Fick hjälp med bakandet!

D4D1A0A4-8815-4423-AF49-D6FFFEA9658B

SÅ gott med smör och ost.

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00