ANNONS

Uppdatering från mobilen!

/

FullSizeRender 2

Det är sommar och vi går lite på halvfart här hemma. Tillbringar mycket tid här. Jag ligger i skuggan och äter vattenmelon medan barnen badar. Det är härligt!

IMG_0390

Och på barnfria dagar passar jag på att träna! Det blev lite si och så med det i juni. Inte lätt att hålla rutiner när barnen har sommarlov och är hemma, man ska jobba och, tja, allmänt stressa runt. Men nu passar jag alltså på, i 30 gradig hetta, att hajka i bergen. Då ser man ut så här!

IMG_0092

Fjärde juli var ganska lugnt i år. Delvis på grund av pågående pandemi, såklart, och att de än en gång stängde stränder och parker osv, men också för att många helt enkelt är lite trötta på USA just nu. Eller så är det bara jag som känner så. Trump. Hursomhelst hade VI trevligt! Kim och Calvin kom över och grillade och spelade spel. Ilse tyckte att det var kul att vara barnvakt åt deras lilla dotter. Det var gulligt.

1697DD94-6EAA-4292-B101-B178AA338BEA

I veckans podd berättar jag om hur vi sprang in i Diane Keaton häromdagen på en promenad i kvarteret. Älskar henne. Och hennes konsekventa stil. Jag ska också ha monokroma outfits och plommonstop när jag blir äldre!

IMG_0377

Jag och Zev åt lunch på Monsieur Marcel på The Grove häromdagen. Första gången på säkert ett halvår! Efteråt smet jag in i butiken och köpte en baguette och några ostar medan Roffe och Zev väntade utanför.

IMG_0379

Det där munskyddet gör ju inte denna bild mindre bisarr.

IMG_0380

Sen svängde vi in i hundbutiken för att köpa mat till Roffe. Inte dessa. Men tänk ändå att det finns CBD för hundar. Föreställer mig att det säljer som smör här!

2
102

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00