ANNONS

Fin hud utan smink!

/

I samarbete med Oslo Skin Lab:

IMG_9608

God morgon alla! Jag fick sovmorgon idag och gick direkt ut hit och satte mig för att jobba i ett par timmar. Älskar sommarmorgnar när det är varmt och man har tid att sitta i lugn och ro i skuggan och få lite jobb undanstökat. Med kaffe – och ett paket Oslo Skin Labs The Solution i. Som vanligt. Jag tänker ju – utöver att man så klart unnar sig extra såhär på sommaren – mycket på vad jag stoppar i mig. Och kollagen är nåt jag alltid ser till att lägga till i min diet för att det förbättrar hyn – jag ser mer lyster och färre fina linjer – men också bygger upp starkare hår och naglar. Dessutom bryter solen ner kollagenet i kroppen, så extra viktigt att tillsätta det i kosten!

FullSizeRender 2

Det smakar inget, man kan blanda det i vad som helst, kommer i smarta portionsförpackningar, och dimper ner en gång var fjärde vecka i brevlådan. Enkelt och smidigt. The Solution är kollagen typ 1 och HÄR kan ni läsa mer om studier och tester på det.
Man kan säga upp sin prenumeration när som helst, vilket gör det enkelt att prova. Med koden HAMMAR60 får ni 60 procents rabatt på första ordern och 30 procent på efterföljande. Gå in på osloskinlab.se och testa nu!

IMG_9599

1
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00