ANNONS

En dag i Topanga

/

FullSizeRender 2

Ilse älskar hästar. Trots att hon bara suttit på en ponny en gång eller två är det som att hela hennes liv kretsar kring hästar. Så igår åkte vi äntligen ut till en ranch i Topanga och mötte upp min kompis Peppe och hennes familj och Ilse fick prova på att både rykta och rida.

IMG_8705

Lyckan! Det var bland det bästa som hänt.

IMG_8714

Till och med jag blev sugen. Kanske nåt för oss båda att börja med? Jag kan ta mig an en riktigt trött gammal ponny som kryper upp för stigarna. Det skulle passa mig. Bara lite MYS, liksom.

FullSizeRender 3

Magnus leder Ilse och Sophie på en stig runt ranchen.

0
105

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00