ANNONS

Färg och tapeter på plats!

/

Som det ser ut just nu kommer vi inte att komma hem till Sverige och sommaren blir alltså inte alls som vi tänkt oss. Vi är så ledsna! Inte bara för att vi inte får se vårt nya hus, utan också för att vi har familj där hemma som vi saknar. Det känns olustigt att inte veta när vi ses igen. Men förhoppningsvis i slutet av sommaren? Hösten? Vi åker när vi kan.

Meanwhile håller huset på att renoveras. Det blev mer jobb än vi tänkt oss – så klart. Stora delar av fasaden behövde bytas ut, och nya hängrännor, takpannor, ja, allt möjligt. Och så ny färg både inne och ute.

IMG_5380

Bilder tagna av min snälla pappa som är där och ser efter renoveringen och hjälper till.

Snapseed 2

I entrén satte vi denna tapet från Svenskt Tenn.

Snapseed

Och när man fortsätter in från tamburen kommer man alltså direkt till vardagsrum och kök – som snart också är klart! Ilve-spisen kom i förra veckan.

16
139

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00