Bröllop i Point Reyes!

Vi hade tänkt oss ett bröllop med massor av vänner i höst, kanske nånstans utmed kusten, men det stod klart ganska tidigt att det INTE kommer att bli av i år. (Men kanske nästa?) Men vi ville ändå gifta oss, så för några veckor sedan bokade vi ett hus i Point Reyes och frågade Malin och Sigge om de ville följa med. Och det ville de! Och det blev fantastiskt härligt och romantiskt faktiskt, att bara vara vi.

Barnen var uppspelta och lite nervösa. Jag hade beställt tre olika klänningar till Ilse i förhoppning om att någon av dem skulle komma fram i tid (det tar VECKOR, tydligen) och det gjorde till slut denna. Samma sak med Tages kavajer. Min klänning kommer från Cecile Bahnsen som ju gör, ja, de finaste klänningar man kan tänka sig?? Jag kommer att använda denna hela sommaren och inte bara låta den bli en bröllopsklänning som gulnar i garderoben.

Sigge var vigselförrättare och var en fantastisk sådan.

Och Tage var ringbärare. Tog sitt uppdrag på största allvar fast att han tappade bort dem flera gånger bara under förmiddagen.

Det är så vackert här uppe. Grönt och lummigt. Luktar som svensk sommar! Buketten bestod av pioner, rosor och vilda blommor och doftade magiskt.

Och sen var det champagne, god mat, dans och drinkar till sent på natten.