ANNONS

Weekend roadtrip

Druid_s front

Imorgon bitti, fredag, packar jag, Zev, barnen och Roffe in oss i bilen och åker till Point Reyes. Kläder, sällskapsspel, smågodis, vin – allt ska in. Vi hyr ett hus som är en del av det där lilla hotellet där vi bott några gånger tidigare, i några nätter. Det är inte samma som det brukar: Alla restauranger är stängda, inga enskilda rum hyrs ut, men de lämnar frukost och middag på trappen utanför. Visst är det fint? Dessutom ska Malin, Sigge och Belle möta oss där. Denna resa har planerats i många veckor och ska bli fantastisk av flera olika anledningar. Bland annat att vi äntligen ska få lämna våra hem i några nätter.

IMG_7231
Druid_s Oak room tub
IMG_7229
Druids Hall 01

Just detta är ju ett lite oväntat rum. Men fint!
Vi ses där!

15
159

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00