Dagens kontor!

IMG_5432

Idag har jag gjort läxor med Ilse, cyklat runt sjön och bakat paj med barnen och nu håller de på med ett ”konstprojekt” med Zev. Gör blåkopior i trädgården. De lägger blommor och stenar i mönster på papper behandlat med vad det nu är, låter dem stå i solen en stund och doppar dem sist i vatten. Detta är en ansträngning ska sägas, att komma på aktiviteter varje dag så att de inte fastnar med sina iPads!

Så nu har jag en stund för mig själv för att komma ikapp med mejl och jobb innan det är dags för middag. Känner mig faktiskt ganska trött, humöret går upp och ner. Man kastas mellan hopp och förtvivlan. Jag går runt hemma och glömmer världspaniken en stund – tills jag åker till mataffären. Eftersom man inte får vara mer ä 10 personer i en lokal samtidigt får alla vänta i kö – bakom streck, två meter ifrån varandra – utanför tills man blir inkallad. Och i mataffären är det mer eller mindre ransonering. Detta är BRA saker, så klart. Social distancing – och toapapper åt alla!

MEN: Jag vet att jag tipsade om Keeping Up med Jennie och Malin igår, men idag är det dags för ett nytt avsnitt! Vi försöker hålla humöret uppe! Och ni lyssnar, RÄKNAR jag med! Avsnittet heter #socialdistancing

  1. Emelie skriver:

    Du kanske gått igenom det tidigare men som jag missat… men om du vill så skulle jag så gärna vilja veta vilka ansiktsprodukter du använder om dagen och kvällen. Du ser så himla fin ut i hyn så jag blir nyfiken! 🌻😄

  2. Måste vara tufft! Och säkert långvarigt 😷😫

  3. Moa skriver:

    Älskar podden! Extra mycket i dessa tider!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..