Lyssna på oss!

86558215-CE99-4CD7-8D84-D59D2DCA68EE

Om ni, som vi, går runt hemma och behöver lite förströelse, ja då föreslår jag att ni lyssnar på Keeping Up med Jennie och Malin! Att spela in vår podd är en av veckans höjdpunkter. Hur tung morgon jag än haft känns livet lite lättare efteråt. Hoppas att ni kan känna detsamma!

Och! Tipsa gärna om saker ni vill höra mer om! Det är snart dags för frågepodd, och det är inte för tidigt att ställa frågor redan nu.

 1. D skriver:

  Är nyfiken på om du och Zev planerar bröllop inom en snar framtid och vad har ni i så fall för bröllopsdrömmar? Litet? Stort? I LA, Sverige eller kanske på helt annan plats? 😊
  Vill ni ha gemensamma barn?
  Också nyfiken på hur det funkar med husköp etc i LA, är det hutlösa priser som i Stockholm? Hur gick processen till när du köpte ditt hus? Tack för bästa bloggen och podden!!

 2. Linda skriver:

  Din nya frisyr klär dig otroligt väl!

  Håller med om att lite rörligt material på er hade varit superkul, typ svara på frågor i IG-tv 🙂

 3. Andrea skriver:

  Förstår att det i dessa tider är lite svårt att få till logistiken kring just detta – MEN, vore SÅ roligt att få en rörlig ish-74-questions-film på dig och Malin (typ IGTV), eller er separat när ni ställer frågor till varandra blandat med era följare/lyssnares frågor. Vi behöver mer varierande content än all den hemmaträning och challenges som nu trängs i flödet 🙄 Kram!

 4. Ytlig fråga mitt i allt… din otroliga -t-shirt? Går den att köpa för mig?

 5. Jag är nyfiken på ditt sommarhus – berätta mer om hur man roddar att inreda ett sådant på distans och vad du ser mest fram emot med huset 🙂

  1. Hej Kristin!

   Ja! Jag ska uppdatera om det. Det renoveras just nu, faktiskt, och ska målas om invändigt nästa vecka. Köpte fina stolar på auktion i veckan – ja, det finns saker att skriva om!

   KRam!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..