Jag, idag!

ED90A5DB-3DC5-4829-AE07-8691C8E047E3

Jag är SÅ nöjd med denna jeansjacka, vintage Levi’s-perfektion från 90-talet som jag hittade på eBay. Perfekt tvätt och oversize fit. Och ett kap!

Efter att jag lämnat barnen i skolan idag gick jag en lång hajk och lyssnade igenom morgondagens Keeping Up med Jennie och Malin. Missa inte veckans avsnitt! Vi pratar om Oscars, Malins kändistäta kväll, om när Ilse och Tage träffade Justin Timberlake, vårt dramatiska besök på Universal Studios, isbad, Coronavirus och Corona-öl. Med mera!
Sen åt jag och Zev en snabb lunch på Little Dom’s – han är hemma! – innan det var dags att hämta Ilse på skolan igen. På tisdagar slutar hon tidigt. Väl hemma gjorde jag och Malin ett par snabba kompletteringar innan jag satte mig och förberedde ett nyhetsbrev för Moreno. Det är ett par intressanta sådana på gång! Härnäst ger Mini Andén oss sina skönhetstips och vad hon gör för att koppla av. Och efter det tipsar vi om de senaste hälsotrenderna – i dryckesform. Missa inte att signa upp – och samtidigt få 10 procent off på ert första köp! Stay in the loop, vänner!

Zev lagade middag medan jag låg i sängen och jobbade och hjälpte Ilse med läxorna. Och nu när barnen somnat passar jag på att bli av med annat jobb.

Imorgon ska jag till gymmet och möta upp Kajsa på Soho House Downtown för jobb och ännu mer Moreno.

God morgon till er och god natt till mig!

 1. Liss skriver:

  Så fin! Vilken storlek är det? Är på jakt efter en liknande men ingen aning om hur storlekarna är?
  Din blogg är så….. mysig! Får sån skön feeling av den! Fina bilder och härlig mix!

 2. Jessica skriver:

  Så snyggt! O jeansen, var kommer de från?

  1. Hej Jessica!

   De kommer från Acne!

   Kram.

 3. C skriver:

  Så snygg du är och din outfit är så cool. Du är verkligen den största inspirationen för mig

 4. Kajsa skriver:

  Men tack för tipset!! Letade fram min gamla Levi’s jeansjacka från slutet av 90-talet. Där pratar vi oversized…! Men snygg! Kommer bli kanon till våren här i Sverige. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..