Grön dörr!

Attachment-1

Målningen fortsätter och snart har vi kommit till dörren, som vi tänkte byta färg på. Jag har gillat den röda, men varför inte prova nåt nytt när man har chansen? Får för mig att en mörk mossgrön, lite åt det blå hållet, skulle vara snyggt. Jag väljer mellan dessa tre som ska matcha både husets fasad och det mörkbruna golvet på framsidan. Jag tror att det lutar åt mittenalternativet. Eller det översta? Svårt… Men om det skulle bli helt fel är väl en dörr det enklaste att måla om.

IMG_2878

Vad tycker ni?

 1. Jenny skriver:

  Den översta gröna 🙂 . Så fin . Hoppas på att hinna kunna komma på nåt av dina event i Sverige framöver, är nyfiken på doftljusen 🙂 .
  Allt gott !

 2. Bea skriver:

  Mitten, definitivt!:) Kommer bli supersnyggt!

 3. Eva skriver:

  Mitten!

 4. E skriver:

  Jag tycker den översta, lite modigare val!

 5. Linnea skriver:

  Jag tycker färgen i mitten är finast 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..