ANNONS

Vi målar om!

/

5DFE9715-80EE-4C5B-ABC7-21E312AC6D1B

Vi målar om huset – parallellt som jag roddar med renoveringen av sommarhuset – och det är totalt kaos i trädgården. Det visade sig vara ett mycket större projekt än jag trodde. Målarna har jobbat i två veckor utan att ens börja måla än. När jag vaknade och satte mig upp i sängen i morse stod det en gubbe precis utanför sovrumsfönstret och filade. Chocken! Hursomhelst har jag – och därmed överröstat min fästman – bestämt mig för att INTE måla huset grått som tidigare tänkt, utan i en ljusare variant av den beige färgen som är nu. Jag älskar den och grått är ju, tja, GRÅTT. Det ska bli så härligt med ny fräsch färg på huset, det behövs!

2
117

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00