ANNONS

En helg i Joshua Tree!

/

DSC00402

Joshua Tree är verkligen unikt. Naturen, färgerna, landskapet. Man tappar liksom andan lite grann. Undrar hur det kunde bli så här, se ut så här. Folk tror att det finns några sorts, tja, urkrafter här och många åker hit för att få svar på stora frågor i livet. Hitta sig själva om de nu känner sig borttappade. Lyckligtvis var inte det nåt vi behövde leta efter när vi var där med barnen i helgen och klättrade runt bland alla stenformationer. De var helt överlyckliga – ända fram tills Tage ramlade på en kaktus och jag fick plocka taggar i en halvtimma. Stackaren…
Vi checkade in på Pioneertown Motel och på söndagar spelar ”The Sunday Band” på Pappy & Harriet’s på andra sidan parkeringen så det blev en festlig middag. Om jag skulle ranka mina favoritbarer i världen, ja, då skulle Pappy & Harriet’s vara UP THERE. Det var en trevlig helg tyckte barnen, vi – och även Martin och Alfons.
Med undantag av den där kaktusen då.

DSC00595

DSC00517

DSC00586

DSC00563
51E8B969-E0C7-4209-9435-A8570C79F062

Psst! Missa inte Moreno Californias doftljus Joshua Tree. Det luktar FANTASTISKT. Varm, rund rom. Vi har dessutom ett par print med motiv härifrån. Just nu är det fri frakt med koden ”happynewship”. Passa på!

6
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00