En helg i Joshua Tree!

DSC00402

Joshua Tree är verkligen unikt. Naturen, färgerna, landskapet. Man tappar liksom andan lite grann. Undrar hur det kunde bli så här, se ut så här. Folk tror att det finns några sorts, tja, urkrafter här och många åker hit för att få svar på stora frågor i livet. Hitta sig själva om de nu känner sig borttappade. Lyckligtvis var inte det nåt vi behövde leta efter när vi var där med barnen i helgen och klättrade runt bland alla stenformationer. De var helt överlyckliga – ända fram tills Tage ramlade på en kaktus och jag fick plocka taggar i en halvtimma. Stackaren…
Vi checkade in på Pioneertown Motel och på söndagar spelar ”The Sunday Band” på Pappy & Harriet’s på andra sidan parkeringen så det blev en festlig middag. Om jag skulle ranka mina favoritbarer i världen, ja, då skulle Pappy & Harriet’s vara UP THERE. Det var en trevlig helg tyckte barnen, vi – och även Martin och Alfons.
Med undantag av den där kaktusen då.

DSC00595

DSC00517

DSC00586

DSC00563
51E8B969-E0C7-4209-9435-A8570C79F062

Psst! Missa inte Moreno Californias doftljus Joshua Tree. Det luktar FANTASTISKT. Varm, rund rom. Vi har dessutom ett par print med motiv härifrån. Just nu är det fri frakt med koden ”happynewship”. Passa på!

 1. Sista bilden är så sjukt magisk!

 2. Maria skriver:

  WOW vilka bilder!! Tänkt på det här länge men aldrig fått tummen ur, men vad är det för kamera du fotar med?? De är så himla fina.

  Älskar både bloggen och podden, så härligt att få följa ert liv!

  1. Tack för att du lyssnar och läser! Det är en Canon 5D jag plåtar med. Och iblad min kille, eller faktiskt ganska ofta, som använder en nyare version av den.

   Kram!

 3. Mia skriver:

  Får väl också passa på att skicka lite pepp! Följer också dig och uppskattar välskrivna texter, fina bilder och mycket inspiration… dålig på att kommentera men kilar in på bloggen varje dag för att se om det finns något nytt inlägg!

 4. Hej Jennie! Jag följer dig både i podd, blogg och insta.
  Du är min inspiration. Jag äääääälskar när du skriver om din vardag och familjeliv. Jag har barn i samma ålder.
  Ni är så fina du, z och barnen.

  Jag skriver aldrig och kommenterar… känns ju lite utnyttjade då jag verkligen gillar det du gör men inte ”betalar” för mig.
  Därför kände jag att nu måste jag kommentera och berätta att jag uppskattar ditt jobb.
  Många lägger ner sina bloggar nu, men jag hoppas att du hänger kvar.

  Tack
  /madeleine

  1. Hej Madeleine!

   Vad roligt att höra! Tack för din pepp, det är roligt med feedback!

   Kram. Jennie.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..