Dagens favorit!

IMG_1008

Niacinamide är vad hela Hollywood – och resten av skönhetsvärlden också för den delen – pratar om. Det är även känt som vitamin B3 och jag snubblade på det under min ständiga jakt efter vårdande och lugnande produkter. Niacinamide är dessutom återfuktande och bekämpar hyperpigmentering. Många fördelar! Så jag köpte Perfect B3 för 400 kronor, det är som ett ansiktsvatten man sprejar på och låter sjunka in innan andra produkter och det har verkligen fungerat på min hud. Det är en självklar del av min hudrutin nu, både morgon och kväll.

  1. Camilla skriver:

    Älskar bra hudvård! Det kan man aldrig få för mycket av:) Har precis börjat använda niacinamide men i ansiktscreme. Huden blir jämn och fin men jag känner att jag behöver mer fukt. Kanske skulle lägga till den här också. Har du den under serum eller istället för?

    mvh Camilla

  2. Anna skriver:

    Jag använder The Ordinarys Niacinamide innan min nattkräm och min hud är så fin efter det, får nästan aldrig några finnar eller andra utslag. Så himla bra och kostar endast 69 kr, tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..