Hårbehandling hos Philip B

IMG_0936

Ni minns kanske att jag tipsade om Philip B:s Rejuvenating Oil i ett inlägg i slutet av sommaren? En gång i månaden sätter jag 20 – 30 droppar i hår och hårbotten och har i det över natten. Morgonen efter tvättar jag ur oljan och håret känns friskt, återfuktat och starkt. Igår var jag hos Philip himself i West Hollywood och fick en mer grundlig behandling.

IMG_0950

Jag handlade mitt första Phillip B-schampo för över tio år sedan och har älskat hans produkter sedan dess. Botaniska oljor i hög koncentration. Min session igår avslutades med den här.

IMG_0961

Så förtjust i den här mannen. Och mitt hår nu.

  1. Anna skriver:

    Skitsnygg i håret som vanligt, ska allt prova oljan i vart fall! Men du, tröjan🌟Märke/modell?

  2. Elina skriver:

    Haha när jag såg första bilden så trodde jag det var Sigge Eklund som klippte dig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..