ANNONS

Thanksgiving

/

IMG_1476

Jag, Zev och barnen hoppade i bilen vid lunch i onsdags. Regnet stod som spön i backen så planerna på att äta lunch poolside hade ändå, ja, spolats bort. Precis som förutspått var det en väldans massa köer, (Thanksgiving är årets mest trafikerade helg i USA) och det tog oss fyra timmar istället för två att ta oss dit.

Fint ändå, med snötäckta bergstoppar i öknen!

IMG_0243

Barnen var trots det dåliga vädret in heaven. Vi bodde på Ace Hotel tillsammans med tre andra familjer och alla barn sprang runt och lekte och hade hur kul som helst. Denna bild är tagen på Thanksgiving-morgonen, efter en halvt sömnlös natt (som ni kanske kan se på mami?) på grund av en förkyld liten Tage. Om man nu lite osvenskt ska tala om tacksamhet är jag ofattbart lycklig över att ha dessa människor i mitt liv. Tage, Ilse och Zev. Ibland måste jag typ nypa mig i armen. (Men sen har man just en sån här natt då Tage vaknar sjutton gånger, och man kommer snabbt ner på jorden igen.) Efter en nap på eftermiddagen vi mötte upp Sigge, Malin, Liz, med flera på middag hos Malin och Brian!

IMG_0301

Vi var 35 pers och mer än hälften barn. Det togs tyvärr inte många bilder under kvällen, men det är ju ett GOTT tecken.

IMG_0307

Bad, bad, bad…

IMG_0282

…och mer bad idag.

IMG_0417

Nu är det helg här hemma och jag ska träna, sova och jobba – och julpynta. Från en högtid till en annan.

0
78

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00