ANNONS

Helgen i kort!

/

IMG_0011

I fredags var jag verkligen en dålig flickvän. Katastrof. Jag hade jobbat hela dagen, på eftermiddagen var jag tvungen att åka till West Hollywood för att hämta upp något och efter det begav jag mig till gymmet i Downtown för ett sista pass innan helgen. Det var fantastiskt. Mörkt ute, folktomt inne. Jag gick runt mellan vikter och maskiner i godan ro – men tog ändå i! Gjorde squats till benen inte bar mig mer. Och efteråt lade jag mig i bastun och pustade ut. Bastu, ångbastu, bastu, ångbastu. Så mycket bastu att jag blev helt yr och var tvungen att duscha kallt, kallt för att inte svimma. Det var UNDERBART.
Och sen skulle jag och Z äntligen ha vår första dejtnight på några veckor. Vi har haft besök, barn, jobb, ja vanlig vardag alltså, och inte hunnit med. Men i fredags var det alltså dags. Och när jag kom hem stod Z och lagade middag. Nåt sorts väldoftande långkok i en järngryta. Han hade öppnat vin och tagit fram ostar som jag slukade obehagligt snabbt. Blev typ MÄTT på dem och fick nån sorts matkoma som sen i princip gjorde mig stum under middagen. Och sen ledde till att jag somnade 20.45. Det var såklart otroligt ocharmigt av mig. MEN. Vi tog igen detta i lördags när vi mötte upp Malin och Sigge för en middag på stan! Trevligt.

IMG_0022

Jag tog på mig läppstift och min nya Rodebjer-klänning som jag typ är besatt av. Jag återkommer med bild på den!

IMG_0029

Härliga tider.

IMG_0063

Och idag, innan barnen kom hem vid lunch, gick vi en lång hajk i Griffith Park. Och nu när alla somnat sitter jag uppe i ett par timmar och jobbar. Snart är det måndag! Härligt.

1
96

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00