ANNONS

Inredningsdrömmandet börjar…

/

Image 11-17-19 at 10.11 PM

Och så har jakten på inredning börjat! Jag tillbringar hela kvällar med att leta efter allt från handdukar och kastruller till kök och bord. Grovstickade filtar, vackra linnesoffor. Mycket försöker jag hitta vintage, men en del måste köpas nytt. Färgskalan är vit, grå och beige – men man kommer väl inte undan utan NÅNTING blått? Jag har faktiskt redan en blå servis som min mamma gav mig när jag var tonåring och som fortfarande ligger nedpackad hemma. Äntligen ska den komma till användning! Och på Blocket fyndade jag en hel uppsättning vackra gamla kristallglas. Turkiska handdukar, de bästa strandhanddukarna, hittade jag billiga och fina här i LA.
Sen drömmer jag om grytor och pannor och denna Dutch Oven från Kockums Jernverk. De har otroligt fina saker.
Och klassiska utemöbler från Grythyttan. Om någon vill sälja, hör av er!

0
125

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00