Jag, idag!

FAF6CE13-6CB1-46C2-9CE9-AD3989608824

Collegetröja från Cos, byxor likaså, skor, RM Williams och rock, Acne. Allt från förra året eller ett par år innan dess. 

Idag har jag korsat stan för ett optikerbesök, ätit lunch med min kompis Malin – en annan Malin! – och Karin, sprungit runt reservoaren med Zev, kastat i mig en snabb sallad till middag och sitter nu och jobbar i sängen. Keeping up med Jennie och Malin släpps alldeles snart och vi pratar om Palm Springs, Ilses födelsedagskalas, Jane Fonda, äktenskap, separationer – och våra bästa relationsråd. Som att VI vet, men ni fattar, vi har ju i alla fall ett par långa relationer bakom oss med blandade resultat. Och vi har KUL när vi pratar om det. Lyssna!

 

 

  1. Asså du är så snygg <3 Jag älskar att du ser så naturelle ut fast ändå chic! 🙂

  2. Eva skriver:

    Hurra vad roligt med sommarställe! På Bästkusten dessutom!
    Ser fram emot dagens promenad med Keeping up i lurarna. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..