ANNONS

Jag, idag!

/

FAF6CE13-6CB1-46C2-9CE9-AD3989608824

Collegetröja från Cos, byxor likaså, skor, RM Williams och rock, Acne. Allt från förra året eller ett par år innan dess. 

Idag har jag korsat stan för ett optikerbesök, ätit lunch med min kompis Malin – en annan Malin! – och Karin, sprungit runt reservoaren med Zev, kastat i mig en snabb sallad till middag och sitter nu och jobbar i sängen. Keeping up med Jennie och Malin släpps alldeles snart och vi pratar om Palm Springs, Ilses födelsedagskalas, Jane Fonda, äktenskap, separationer – och våra bästa relationsråd. Som att VI vet, men ni fattar, vi har ju i alla fall ett par långa relationer bakom oss med blandade resultat. Och vi har KUL när vi pratar om det. Lyssna!

2
109

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00