Onsdag, podd och Palm Springs!

IMG_2737

Onsdag och Keeping Up med Jennie och Malin ligger ute! Vi pratar om vilken förebild Greta Thunberg är, inte bara för miljön utan också för dem med diagnoser. Vi hyllar menstrosan, trots att jag så här i efterhand är lite skeptisk till om jag faktiskt skulle köpa den. Med mera! Lyssna!

Nu hoppar jag in i bilen med tjejerna och åker till Palm Springs! Tjoho! Fortsättning följer…

  1. Nadia skriver:

    Hej, tack för underhållande podd. En sak som slår mig ofta när jag lyssnar är hur okritiskt ”fakta” förs fram. Jag vet att det här ska vara mer lättsam underhållning men tycker också man har ett ansvar när man förmedlar fakta. Ni nämner tex att bränderna i Kalifornien beror på klimatförändringar. Det stämmer väl inte riktigt? Att klimatförändringar är en del men inte hela orsaken är väl närmare sanningen. Andra orsaker är vindar, den mänskliga faktor, brandbekämpning och minskad nederbörd (som i sig är en följd av klimatförändringar). Jag tycker det är viktigt i dagens debattklimat att vara lite nyanserad och inte bara driva på den många gånger onyanserade debatten, speciellt för yngre lyssnare. Jag förstår och uppskattar den lättsamma tonen men ibland saknar jag kritiken.
    Och vad är det med alla ”klipp till”?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..