Måndag!

51C5AB24-F51E-48AC-A4BF-0D2F2725ED71

Måndag igen och det är varmt på dagarna och kallt på kvällarna. Idag började jag dagen med en hajk med brorsan och hans familj i Griffith Park. Underbart väder och lagom varmt.  Jag orkar knappt höra mig själv när jag guidar runt mellan ormar och bränder. Det är svårt att inte låta som nån alarmist. För just nu brinner det både lite här och där runt om Kalifornien. Och mitt upp i allt detta ska jag också peka ut stället där jag nästan trampade på en skallerorm häromdagen. Ja, ni fattar.
Sen har jag också spelat in podd och suttit hemma och jobbat. Zev lagade middag medan jag låg på soffan och läste och nu har jag precis krupit ner i sängen och ska se första avsnittet av Apples ”The Morning Show”. Inga lysande recensioner, men det är ju Witherspoon! Aniston! Carrell!

IMG_2727

Älskade brorsan och hans underbara familj.

  1. Annelie skriver:

    Grattis till svensk somnar

  2. Annelie skriver:

    Åh hur är deras fredagsshow? Är väl omöjligt att se härifrån Sverige ?!

  3. Irene skriver:

    Hej! Ser helt fantastiskt ut. När jag var i Los Angeles hikade vi i Runyon Canyon park, det var också super fint. Trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..