Attachment-1

Jag och Malin satt och jobbade tillsammans i fredags. Pratade i mun på varandra och avslutade med ett glas vin. Tänk när man drack cocktails på kontoren. Det tar vi tillbaka nu!

IMG_2120

Och efter att jag hämtat barnen i skolan åkte vi direkt till Izabella och Kalle för en playdate med barnen. De badade och cyklade medan vi satt och skvallrade. Och åt.

FullSizeRender

Och åt och åt. Mest pizza, men också ost. Jag åt jättemycket ost. Lite äcklig var jag, kan jag konstatera så här i efterhand.

IMG_2160

Och i lördags var det sovmorgon. Vi vaknade 8.30 och barnen låg kvar med sina paddor medan jag och Zev gjorde frukost. Jag älskar såna här morgnar! När man vaknar utan stress och alla är pigga och glada. Jag älskar dem eftersom det inte händer så ofta, som ni förstår. Vanligtvis har nån sovit dåligt, vaknar på fel sida eller har feber. Roffe skäller 03.00 för att han tycker att vi ”rör oss för mycket” i vad han anser vara sin säng.

IMG_2187

Kul att grannen, som jag ju pratat om i Keeping Up, tog fram den omtalade bläckfisken så här lagom till Halloween. Fin ju!

IMG_2195

Det var Halloween-festival på Ilses skola och vi gick dit allihop. Det fanns massor av aktiviteter: Ansiktsmålning och tävlingar. Pumpor till salu och kakor för en dollar. Vissa var bra, andra var dåliga.

IMG_2200

Den här var exceptionellt dålig: Tio spänn för att göra ”sten, sax, påse” med gubben i rosa t-shirt.

IMG_0687

Kvällen avrundades med att alla åt middag i Echo Park.

  1. Hej Jennie, jag följer din blogg o den ger mig inspiration kring mode, resor, tankar o idéer. Malin har ett par skor i guld på sig på fotot där ni sitter o arbetar. Vilket märke är det på skorna?

  2. Frida skriver:

    Vart kommer din tröja ifrån Jennie?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..