Happy Friday!

IMG_1368

Foto: Norman Brown

Här har jag suttit nästan hela veckan, på mitt sprillans nya kontor! Utöver att jag målat om har jag köpt ny matta och satt upp prints i snygga ramar. Jag ska lägga upp ett par bilder snart så att ni får se.

IMG_1275

Foto: Norman Brown

Varje fredag ställer någons förälder upp i Ilses skola och håller i en lektion med barnen. De kallar det ”Fantastic Friday” för att hålla förväntningarna låga… Och idag var det min tur. Barnen fick göra Halloween-lanternor av glasburkar och jag tänker att detta nog täcker upp för hela skolåret, men vi får väl se. De har även efterlyst städare och skådespelare för Halloween-paraden. Kanske hoppar jag in som nån sorts dansande pumpa.

_S1_6434

Jag har sovit dåligt hela veckan. Jetlag och stress är en dålig kombination. Jag har knappt hunnit träna alls det senast, utöver ett par snabba promenader. Jag ser fram emot att ta igen det nu i helgen. Både träning och sömn!

 

 1. Frida skriver:

  Vill gärna se mer av nya kontoret! Alltid roligt med inredning!

 2. Åh snygga skor! Vad heter modellen (Nike?)?
  Tack för inspo o bra blogg as usual

  1. Sofia skriver:

   Råkar veta att det är Nike Bauhaus Air Max 270 react!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..