ANNONS

Veckans to do!

/

Tänkte starta en ny kategori på bloggen: ”Veckans To Do”. Vi kör! 

DSC01612

Måndag: Jag och Malin spelar in vårt andra avsnitt av podden, STORT tack för all feedback och engangemang – DM:s, mejl, kommentarer – SÅ kul! Lyssna på Keeping Up här! I veckans avsnitt ska vi prata om vänskap och jag ska försöka gräva fram bilder från way back när jag och Malin lärde känna varandra! 

Tisdag: Packning står på schemat då jag ska till Sverige i veckan, vi ses väl?! Barnen ska till Filip och jag saknar dem redan. Hatar att resa iväg utan dem, vart det än är. 

Onsdag: Åker till Stockholm!

Torsdag: Landar i Stockholm och ni hittar mig på Hotel Diplomat från 18:00 – 20:00 för Moreno California shopping- och mingel-event! Perfekt tillfälle att kika på våra produkter, dricka bubbel och jag ser så mycket fram emot att träffa ER!

Fredag: Poddinspelning på Perfect Day Media! På eftermiddagen tar jag även tåget till Göteborg och checkar in på Hotel Pigalle

Lördag: Shopping och mingel-event med Tibergs möbler i Göteborg, kl 13:30 – 16:00 hittar ni mig och Moreno California där! På kvällen blir det middag med familjen som kommer till Göteborg över dagen.

Söndag: Pirrig dag – jag ska gå på husvisning i Bohuslän! Vi drömmer om ett sommarboende i Sverige och jag passar på att slå en lov när jag är hemma. 

6
139

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00