Veckans to do!

Tänkte starta en ny kategori på bloggen: ”Veckans To Do”. Vi kör! 

DSC01612

 

Måndag: Jag och Malin spelar in vårt andra avsnitt av podden, STORT tack för all feedback och engangemang – DM:s, mejl, kommentarer – SÅ kul! Lyssna på Keeping Up här! I veckans avsnitt ska vi prata om vänskap och jag ska försöka gräva fram bilder från way back när jag och Malin lärde känna varandra! 

Tisdag: Packning står på schemat då jag ska till Sverige i veckan, vi ses väl?! Barnen ska till Filip och jag saknar dem redan. Hatar att resa iväg utan dem, vart det än är. 

Onsdag: Åker till Stockholm!

Torsdag: Landar i Stockholm och ni hittar mig på Hotel Diplomat från 18:00 – 20:00 för Moreno California shopping- och mingel-event! Perfekt tillfälle att kika på våra produkter, dricka bubbel och jag ser så mycket fram emot att träffa ER!

Fredag: Poddinspelning på Perfect Day Media! På eftermiddagen tar jag även tåget till Göteborg och checkar in på Hotel Pigalle

Lördag: Shopping och mingel-event med Tibergs möbler i Göteborg, kl 13:30 – 16:00 hittar ni mig och Moreno California där! På kvällen blir det middag med familjen som kommer till Göteborg över dagen.

Söndag: Pirrig dag – jag ska gå på husvisning i Bohuslän! Vi drömmer om ett sommarboende i Sverige och jag passar på att slå en lov när jag är hemma. 

 1. Å skriver:

  Men wow va kul med sommarställe i Bohuslän!🙌 Stort lycka till med letande, finns många fina ställen ute👌

 2. Eva skriver:

  Kul kategori! Hade gärna kommit till Tibergs men kan inte tyvärr. Hoppas ljusen o tvålarna finns kvar nästa vecka! Lycka till med husletandet!

 3. Så kul kategori! Och tack för att du delar med dig.
  Kram

 4. Härlig vecka och kul med Sverigebesök, nästa gång får det bli moreno event i Malmö tycker jag 😃

 5. Frida skriver:

  Åh, jätteskoj!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..