ANNONS

Dagens kontor!

/

IMG_0998

LA känns, när man kryssar mellan villaområdena, som en stor småstad. Inga vidare höghus, ingen gångtrafik att tala om. Men så åker man till Downtown och plötsligt ser det ut så här. Magi! Jag som bor hyfsat nära åker gärna hit och äter lunch eller middag, går på museum och barhoppar (nåja, sistnämnt händer väl typ ALDRIG). Eller sitter och jobbar! Som idag, när jag och Malin tillbringade dagen med att skriva till denna utsikt.

IMG_0997

Ni missar väl inte premiäravsnittet av podden!? Det är faktiskt kul, om jag nu får säga det själv. Och ärligt, som många skrivit i kommentarer. Vilket är ett otroligt fint betyg, tycker jag. Lyssna!

24
130

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00