Dagens favorit!

DSC03869

Det är för långt emellan skönhetstipsen, hörni! Och jag har hunnit prova ett par nya saker sedan sist. I sommar lyckades jag, med mycket spf och ett flitigt hatt-användande, hålla min hyperpigmentering någorlunda i schack. Men det finns ändå spår av det och såhär till hösten är det dags att börja behandla på riktigt.

Jag använder alltid en mild, återfuktande och enkel kräm och lägger mer krut på serum. Jag som har känslig hud kan bara använda vissa av dessa ett par gånger i veckan.

Jag började använda Exuviance AF Vitamin C Serum-kapslar i somras och tycker väldigt mycket om dem just för att de bekämpar hyperpigmentering. Smart med små kapslar som gör att serumet är extra potent. Huden luktar lite speciellt när man använder det, men det är det värt. Jag använder det kanske varannan natt.

IS Clinical Active Serum är en gammal klassiker som jag använt från och till i tio år. Bra mot akne, rynkor, hyperpigmentering – you name it. Jag älskar det!

Senaste veckorna har min hud varit torr och lite irriterad och då har detta serum från Klairs varit skönt att använda.

Sunday Riley är ett favoritmärke och jag är ett STORT fan av deras Good Genes. Jag använder det 2 – 3 nätter i veckan och det är bra för såväl hyperpigmentering som rynkor – och akne! Detta är också det amerikanska märkets kanske mest kända och omskrivna produkt, men i förra veckan adderade jag dessutom Luna Sleeping Oil till uppställningen. Jag provar försiktigt, men än så länge verkar den lovande!

 1. Renate skriver:

  Jeg har også brukt kapslene fra Exuviance, men det luktet som om jeg hadde duppet hele ansiktet en haug med mynter 🙂 Greide ikke venne meg til lukten, så måtte slutte. Men tror de er bra om man fikser lukten!

 2. louise skriver:

  Hej!

  Jag har precis börjat få hyperpigmentering/små solfläckar (är 28). Vet att du har pratat om krämer/serum du använt både i veckans bläcka och här i bloggen. Vilket serum skulle du säga har hjälpt dig mest mot just detta? Har känslig hy och är lite osäker på vad man ska använda, men vill gärna motverka dessa solfläckar. Tack för fin blogg och podden var även den en höjdpunkt förut!

  /Louise S

 3. Maja skriver:

  Tidigare använde du oxå en sån skin roller (fr swiss cosmetic). Har det ngn effekt på pigmentering? Använder du fortf? Jag tycker det verkar lite…jobbigt att behöva rulla såpass ofta/mkt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..