Jag , idag!

DSC01650

När jag sprang in på Zara i veckan för att köpa kläder till kidsen (de har fantastiskt fina barnkläder, tycker jag) hittade även mami nåt fint. Detta är väl knappt nåt att blogga om , denna outfit, världens enklaste klänning. Men OJ, vad jag älskar den! Bekväm, fin och perfekt för sensommaren när jag jobbar hemifrån och springer mellan huset och skolan. Jag har inte tagit av mig den sen dess.

DSC01653

Klänning, Zara, hatt, Jessa Leoné, skor och väska, Acne. 

DSC01659

 1. Linda skriver:

  Hej Jennie!

  Vilket märke är det på halsbandet du bär på bilderna (det med en liten sten i)? Älskar dina stilrena och klassiska smycken! Skulle gärna se ett inlägg om dina nuvarande favoriter 🙂

  När jag ändå skriver – det skulle även vara kul att höra mer om dina hudvårdsrutiner. Du har ju så fin hy!

  Ha en fantastisk dag!

 2. Åsa skriver:

  för jo!!! det är verkligen nåt att blogga om! precis den inspirationen för sensommar-stilen jag behövde. tack! klänningen hemklickad. tänker jag ska ha den till mina favvo-mockaboots och skinnjacka här hemma i sverige nu när sandalsäsongen nästintill är över. ha en härlig dag!

  1. Karin skriver:

   Underbar klänning som jag inte skulle hittat annars, så älskar att du bloggar om just det här Klicka hen den på en gång och den är precis så härlig som du skriver. Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..