Dagens favorit(er)!

Untitled Job_DSC08106

Jag har fyllt på badrumsskåpet med en massa härliga saker. Testat några nya grejer som visat sig vara riktiga fullträffar för min hud! Delvis serumet ”Good genes” från Sunday Riley som är toppen mot hyperpigmentering och finnar, om man nu har det. Jag använder det två nätter i veckan och då nätter när jag inte använt Goops ”Instant Exfoliator”-mask som jag också använder 2 – 3 kvällar i veckan efter jag tvättat av sminket och innan jag tar på serum och allt annat. Helt magisk!

Untitled Job_DSC08111

Man får SÅNT glow av denna. Och är så klart också bra mot hyperpigmentering (samtidigt som man under sommarmånaderna måste vara än mer noggrann med spf).
Jag som brukar använda serum med vitamin C har slarvat det senaste halvåret, men köpte Exuviance c-vitaminkapslar nu i somras som jag älskar. Gillar att det kommer i små portioner.
En annan favorit är Sisleys ”Black Rose Cream Mask”. Den har jag fingrat på länge och hittade på taxfree i Frankrike. Då passade jag på! Återfuktande, lugnande och riktigt härlig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..