ANNONS

Dagens favorit!

/

I stolt samarbete med mitt eget märke, Moreno California:

Untitled Job_DSC08075

Igår kväll såg jag säsongsfinalen av Big Little Lies och kunde äntligen känna lite lugn efter denna nerviga säsong. Såg ni? Nu har Moreno Californias tvål inte något som helst gemensamt med Big Little Lies – såklart – utom att den inspirerats av samma plats: Monterey. Denna vindpinade, storslagna, melankoliska, mystiska och framförallt VACKRA kuststräcka. Och det är i utkanterna av Monterey som största delen av Kaliforniens koriander odlas. Vilket är en hel del. Både det mexikanska och kaliforniska köket är proppat av den smakrika och väldoftande kryddan. Frisk, men samtidigt rund och fyllig.
Denna handtvål är, i all sin enkelhet, ett försök att koka ner upplevelsen och doften av denna magnifika plats.

Untitled Job_DSC08119

Tvål gjord på några få utvalda, naturliga ingredienser. Och i en flaska av 100 procent återvunnen plast. On top av att den är fantastiskt snygg. En självklar accessoar på handfatet! Gå in och shoppa på Moreno California!

2
77

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00