ANNONS

Dagens kontor!

/

IMG_5933-1

Jag kan knappt fatta att vi åker till Sverige på onsdag! Jag är en hyfsat organiserad person och därför bokade jag sommarens resor och boenden redan i januari typ. Men nu kommer det ändå som en chock. Allt som ska packas och förberedas. Möten i Stockholm måste spikas och vi har dessutom ett kul Moreno-event på Hotel Diplomat som ska förberedas. (Mer om det snart, jag hoppas att träffa er läsare där också!) De första tvålarna ska skickas från Frankrike och jag hoppas att de kommer i tid. SÅ SPÄNNANDE! Jag är otroligt stolt över dem. Tvål gjord på naturliga råmaterial och flaskor av 100 procent återvunnen plast. De är snygga, luktar fantastiskt och är snälla mot miljön. Det är inte många tvålar som är, otroligt nog.
Ja, mer om dessa väldigt snart. Nu ska jag knyta ihop arbetsveckan här och hälla upp ett stort glas rosé. Helg!

0
100

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00