Dagens favorit!

IMG_1267

När man är beautyjunkie måste man ju uppdatera och recensera hyfsat ofta, för här går det undan! Senaste tillskotten är ett hyaluron-serum och en fuktighetskräm från kaliforniska märket Osea. Deras produkter är naturliga, ekologiska och baserade på alger. Deras Atmosphere Protection Cream innehåller dessutom avokado-olja och sheasmör och ska skydda mot föroreningar, torr luft och andra dagliga påfrestningar. Jag behöver dock mer fukt och tycker att den är lite för lätt. Däremot gillar jag deras hyaluronserum!

IMG_1272

Jag har också införskaffat Kosas Tinted Face Oil. En ultralätt, men ändå ganska täckande, foundationolja. Återfuktande och lätt att applicera med borste. Pensla på med lätta drag, lite som ett puder. Jag använder den över min spf på dagarna.

 1. Lena skriver:

  Jennie! Skulle du rekommendera Kosås face oil? Är den lätt att få jämn? Svårjobbad? Så nyfiken!

  1. Hej Lena! Den är väldigt enkelt och snabb att ta på med borste. Lätt att få jämn, det enda är att den kan lägga sig lite i kråksparkarna i slutet av dagen. Men jag tycker om den! Kram.

   1. Lena skriver:

    Tack för svar! Det får nog bli till att testa! Saknar er podd 🙁 Ha en härlig sommar! Kram

 2. Sarah skriver:

  Heter det verkligen kosås eller skojar du med oss? står det inte kosas på webbsidan – eller kanske jag som är trött 🙂

  1. Haha, nej det ska vara Kosas. Jag tittade på flaskan och skrev namnet.

   Kram. Jennie.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..