Passa på!

I samarbete med Moreno California:

IMG_1038

Här hemma brinner alltid ett doftljus. Det är bland det första jag gör när jag vaknar , att tända ett ljus samtidigt som jag sätter på morgonkaffet. Det sprider liksom inte bara väldoft utan även en fin stämning. På riktigt! Jag alternerar mellan favoriterna, men det senaste har jag mest eldat Santa Barbara. Kanske för att den är ros-ig och fräsch, men hela vintern var jag mest förtjust i Beverly Hills. Just nu säljer vi dem som en duo för 550 kronor på Moreno California. In och köp, vetja!

IMG_1029

 1. Hemma hos mig brinner alltid ditt fantastiska Silver Lake. Men jag är inte den som är den och får testa nya oxå. Duon blir perfekt då får jag testa båda. Det är verkligen super kvalitet på dina ljus och tro mig jag har testat doftljus i alla prisklasser och dina ljus kvalar in på topp3.

  1. Åh, detta gör mig så lycklig att läsa! Tack för pepp!

   Stor kram!
   Jennie.

 2. Elsa skriver:

  Hej! Fråga till podcasten: jag undrar alltid vem ”vi” är när du skriver om Moreno California och ”vi tagit fram”, ”vi säljer doftljus” och så vidare… Vem jobbar du med i ditt Moreno-företag?

  1. Amanda skriver:

   Bra fråga! Det har jag också funderat på!

  1. Hej! Åh, detta missade vi att prata om. Två av mina bästa kompisar är också med på en bit, även om det i huvudsak är jag som driver företaget.

   Kram!
   Jennie.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..