ANNONS

Violet Grey och rosa instaväggar

/

IMG_1418

Under den ganska händelselösa helgen som var passade jag på att unna mig en eftermiddag på stan. Shopping, som man sällan tycks ha tid för numer såvida det inte är för att beställa specifika saker på nätet som landar vid ytterdörren. Jag köpte träningsskor. Och ett par saker i min favoritbutik Violet Grey på Melrose Place. En ögonskugga, bland annat, från Sisley. Mer om den snart!

IMG_1413

Jag passerade Paul Smith, klädesbutiken på Melrose som kanske är mest känd för sin instagramvänliga, rosa vägg. När solen skiner är det FULLT av folk där. Lika känt som Hollywood-skylten!

FullSizeRender (2)

Och i söndags kom mina svärföräldrar på besök! Fina människor, Amy och Chuck. De bor i Baltimore på östkusten och har flugit hit för fem dagars besök. Vi åt Moules och drack ett glas vin vid brasan på kvällen.

IMG_1491

Och idag har jag vabbat. Tage har haft feber till och från i några dagar. Trött, mer än nåt annat. Så idag tog vi en nap tillsammans efter lunch. LYCKAN över att dessa tillfällen fortfarande existerar! Det är bäst i världen.

0
94

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00