ANNONS

Bästa doftljuset!

/

I stolt samarbete med Moreno California!

En vän till mig påpekade nyligen att han inte tyckte att jag understrukit nog vilken fantastiskt hög kvalitet våra doftljus har. Så jag tänkte skriva en rad om det, för de är verkligen helt otroliga!

IMG_0914

Vi arbetar väldigt nära vår distributör i södra Frankrike, ett litet parfymföretag i Grasse som funnits i generationer, för att ta fram dofterna. (Varför Frankrike, kanske ni undrar? Vi ville logistiskt vara närmre Sverige, men vi ville också att dofterna skulle vara av absolut högsta kvalitet.)  Jag presenterar en idé, oftast en beskrivning som förtydligas av olika referenser, för vår ”näsa” som utifrån det framställer prover som vi sedan modifierar tills vi hittat precis rätt doft. Våra ljus innehåller hela 12 procent ljuvlig, exklusiv parfymolja. Jag tänkte på det när jag besökte deras labb i somras, vilken konst det verkligen är att få fram såna här dofter. Där står hundratals små flaskor med högt koncentrerade dofter att botanisera emellan. Hinkvis av apelsinblommor som destillerats ner till några droppar. Det är ren konst. Våra ljus kan alltså jämföras med våra dyrare konkurrenters, men vi säljer dem med pressad marginal just för att jag som doftljusfantast tycker att det är orimligt att lägga 600 – 700 kronor på ett ljus. Så det ska ni verkligen veta, att våra doftljus är hantverk, tillverkade av de bästa franska parfymörerna – för hand! –  och har en hög parfymprocent. Gå in och titta på våra fina ljus – och prints – på Moreno California!

Image 3-13-19 at 10.49 PM

2
80

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00