Min och Ilses söndag

Jag har precis lagt barnen och sitter i sängen och skriver klart en krönika till A Perfect Guide (jag skriver där varje månad, kanske jag ska tipsa om!). Jag har hunnit med så mycket idag! Inte minst ett pass på gymmet. Är MYCKET nöjd över att jag faktiskt startat alla dagar denna vecka med nån sorts träning. Så nöjd att jag idag belönade mig själv med nya träningskläder från Alo Yoga. Gillar deras linnen och toppar mycket. Hursomhelst. Egentligen ville jag berätta om min och Ilses trevliga söndag:

IMG_0498

En av Ilses absoluta favoritaktiviteter nuförtiden är att cykla. Ända sen hon fick sin cykel i julklapp och lyckades trampa iväg på egen hand frågar hon nästan varje dag om vi kan ta en tur. Nu har det ju varit ganska dåligt väder, men i söndags var det vår i luften och hon jag åkte ner till Frogtown och LA river och tog en rejäl vända på cykelvägen som går utmed flodbädden. Raka spåret och massor av fart!

IMG_0519

Där ligger också ett par caféer. Känslan är, vad ska man säga, Södermalm i Stockholm. Storstad och lite skitigt, men ändå fint. Levande. Härlig känsla. Här tar vi en fikapaus. Vi hade en fantastisk dag, jag och Ilse.

IMG_0520

Och en liten bit längre ner ligger detta cykelcafé. Älskar! Här kan man hyra cyklar och barnen kan springa runt medan man äter lunch eller fikar. Öl och vin finns också för den som är sugen. Ilse fick en ringklocka till sin cykel och tjejen i butiken hjälpte till att justera hennes sadel, vilket visade sig vara en stor grej för Ilse. Hon är liksom så stolt över den där cykeln, och att hon kan cykla. Ja, detta är en utflykt att rekommendera!

 1. Karin skriver:

  Hej! Älskar Alo yoga! Har några leggings och bras-vilka toppar är dina favoriter? Andra favoriter på träningskläder?

 2. Anna skriver:

  Hej
  Har man en blogg och får frågor är det ju väldigt trevligt om du kan ta dig den lilla tiden och svara???eller är det oviktigt för dig…
  Ha en fin dag

  1. Tyvärr är det inte alltid jag ser alla frågor, Anna. Ha en superfin dag du också.

  1. Anna skriver:

   Men hallå? Kom igen. Jennie är tillsynes en skapligt upptagen småbarnsföräldrar med en blogg – hon är inte Google. Hon har ingen skyldighet att svara på varenda ”vart kommer den ifrån?” som kommer in i hennes kanaler. Det är varken rimligt eller schysst att på på henne om det. (extra sunkigt att välja att göra det på internationella kvinnodagen dessutom.) Snällhet däremot är en fin grej! 😘

 3. Bella skriver:

  Vilken snygg väska? Vad är det för en?
  Älskar din blogg. Kram Bella

  1. Hej Bella! Det är en gammal Céline-väska! Men den finns alltid i olika färger och storlekar, tror jag.

   Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..