Dagens favorit-er!

Untitled Job__S1_7010

En titt i badrumsskåpet! Medan vissa favoriter kvarstår (Verso Night Cream, Snail Bee High Content Steam Cream, Apolosophy Sensitive Cleansing Lotion – och så vidare) har några nya kommit in.

Jag som älskar sheet-masker gillar också Sensai Extra Revitalising pads för ögon och läppar.

Untitled Job__S1_7016

Och EGF Bioeffect Serum. Detta isländska skönhetsmärke har tagit fram ett EGF-serum (Epidermal Growth Factor) gjort av sädeskorn som snabbar upp hudens egen läkning och förnyelse vilket då ska boosta kollagenproduktionen, ge lyster, fukt och jämnare hudton. Allt som krävs är två droppar under nattkrämen.

Untitled Job__S1_7021

En gammal favorit som hittat tillbaka till badrumsskåpet: Fresh Grapefruit! Den perfekta vardagsparfymen. Lätt, frisk och rund.

Untitled Job__S1_7019

Jag har alltid solskyddsfaktor i ansiktet, just denna har så mycket som spf 50, men är tunn och lätt och innehåller bra, nyttiga saker. Det är inte lätt att hitta nåt som är allt det där.

 1. Jenny skriver:

  Hej Jennie,
  Jag har för mig att jag har hört i er fina pod att du har känslig hy (vilket jag med har). Funkar Verso nattkrämen på dig ändå?
  Jag har serumet med retinol som jag älskar men tar ytterst lite på vissa ställen med mer behov ; )

  1. Jag använder den varannan natt och det går hur bra som helst! Men alla är verkligen olika, så det är svårt att ge allmänna rekommendationer.

   Kram!
   Jennie

 2. Elin skriver:

  Alltså bioeffect!! Vilken genier! Bästa serumen jag testat. Utan tvekan. Synd att dom är liiite för dyra. När en produkt passerar 1000 är det liksom lite för dyrt. Så fort jag går upp i lön ska jag börja använda bioeffect på riktigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..