Min helg!

IMG_6570

I fredags mötte jag och Z upp ett par vänner för middag på en ny restaurang i Downtown. Bavel har varit öppet i ett år och serverar otrolig  – visade det sig – mellanöstern-mat. Och goda drinkar. Prova om ni är i stan!

IMG_6593

Och i lördags hade Z en plåtning i Palm Springs, så jag och Roffe hade dagen för oss själva. Barnen var hos Filip. Då passade vi på att ta igen saker som vi inte hunnit under veckan. Såsom att hajka. Det är fantastiskt grönt och lummigt i Griffith Park just nu. Allt detta vatten har gjort susen. Man får passa på att njuta innan det blir varmt igen och allt blir brunt och gult igen.

IMG_6606

Sen åkte jag och mötte upp några vänner – Vince, Ryan och Alex – för ett par timmars klättring. Frustrerande och kul. Man klättrar lite, tappar fästet, trillar ner och ligger på mattan och snicksnackar. Har kramp i fingrarna. Alex, för övrigt, var tidigare med i ett band som hette Phantom Planet. Och sjöng en av de mest klassiska Kalifornien-låtarna nånsin. Det var soundtracket till min första resa hit.

IMG_6626

Det är inte bara i Griffith Park man ser vårtecken. Överallt blommar det. Och tidigt i söndags morse promenerade jag och Z och Roffe ner till Sunset Junction för att köpa en kaffe och några muffins innan barnen kom.

Attachment-1

Här går vi!

IMG_6656

Och sen var det business as usual! Vi åkte till affären och handlade för veckan. Till vänster ser ni då ”mini me” i hatt och allt. Styr hela sällskapet runt i affären medan den andra sitter och sjunger och gapar och har sig i vagnen. Och efter middagen gick vi alla och lade oss och Tage kom intassande till mig vid midnatt och det var otroligt mysigt.

  1. J skriver:

    Herregud så härligt allt låter, du är en lyckans ost som får ta del av allt detta 🤩

  2. Julia skriver:

    Använder du fortf engångs takeaway muggar??

  3. Dea skriver:

    Phantom Planet! Blev onekligen lite starstruck där. Hur känner du honom? Blev nyfiken nu! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..