ANNONS

Inredningstips!

/

I stolt samarbete med mitt eget märke, Moreno California!

Snapseed

Vi har fått in flera nya prints på Morenocalifornia.com som är helt FANTASTISKA. Speciellt detta, som är taget av min briljante pojkvän. Jag älskar det och har det i ett par olika varianter både i köket och på övervåningen. Det är mitt absoluta favoritprint. Nu finns det att köpa under begränsad tid på MorenoCalifornia.com. Missa inte det – eller dessa:

Feb19_New_Posters-b

Det är kul att mixa och byta motiv på väggarna också. Bara för att man en gång hängt nåt på väggen behöver det inte för alltid vara kvar. Konst piggar verkligen upp ett rum! Våra prints är semi-gloss och kommer med en vit marginal. Ett enkelt tips för den som tycker att det är svårt med ramar är att köpa Ikeas Ribba-ramar som är enkla och snygga (det är den ramen jag håller i ovan).

Titta närmre på Moreno California!

0
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00