Dagens favorit!

Messages Image(3741113140)

Så var det dags för nystart igen! Nu har jag förvisso hade en helt festfri helg, men ändå. Den var inte hälsosam för det. Så här kommer två favoriter att peppa upp huden med när man – OM man – har lite extra tid. Båda har jag tipsat om tidigare, så de är väl beprövade!

ZIIP. En behandling tar ungefär 8 minuter. Microcurrents är en lätt elektrisk massage – eller kanske snarare träningspass för ansiktsmusklerna. Jag tycker på riktigt att jag ser skillnad direkt, men sen kan jag inte tala för någon längre sikt egentligen. Men för en snabb pick me up är detta perfekt!

Luzern Hydra-Enzyme Masque Nuit. Denna exfolierande och återfuktande nattmask är mild men effektiv. Den är också lugnande, vilket är skönt för min känsliga hud. Jag kan inte skrubba huden utan behöver en sån här typ av peel.

 1. Hej! Vet du möjligtvis om Luzerns produkter finns att köpa i Sverige/Europa? Jag har letat men hittar inte 😌

  1. Louise skriver:

   Undrar samma sak!

   1. Karin skriver:

    Jag köpte produkten på naturisimo.com från UK

    Hälsningar Karin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..