En dag på stan

IMG_2527

Igår åkte vi bara skidor halva dagen, det var ungefär vad mina vader klarade av. Men herregud, vilken fantastisk åkning det varit! Jag, som inte stått på ett par skidor på några år, var orolig för hur det skulle gå och hur många ben jag skulle bryta, men det gick ju bra. Längtar efter att ta med barnen till Big Bear en helg och åka med dem (längtar så mycket efter Ilse och Tage nu, räknar timmarna tills vi är hemma!).

IMG_2556

Så igår eftermiddag strosade vi runt på stan. Jag köpte otippat nog ett par skidor. Samma par som jag hyrt. Jag fick dem för typ samma pris jag skulle betalat för bara hyran. Toppen! Får se hur jag ska få hem dem nu bara…

IMG_2554

Det här galleriet har fantastiska vintage-planscher. Två av de Air France-planscher jag har hemma på väggarna är inköpa just här.

IMG_2579

Sedan avrundade vi dagen på Clarks, en ostronbar i stan. Samma lokal brukade husera Little Annie’s, en mysig gammal sportbar. Trist att den är borta, men trevligt att detta har öppnat!

IMG_2576

Ett par ostron senare var det tillbaka till hotellet för ett kvällsdopp och sen ner i sängen och se film. Nya True Detective och All the President’s Men – igen! Den är värd att se om. Och känns ju aktuell än en gång. Är vi fem år ifrån en ny Trump-tappning av den? Woodward kämpar ju på än!

IMG_2537

Minus i luften och massor av plus i vattnet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..