Pjäxorna på bordet!

IMG_1069

Idag åkte vi skidor i Aspen Highlands, som är ett av de fyra olika berg som finns att välja på. Det är kanske det trevligaste, tycker jag. Långa och behagliga backar och aldrig speciellt mycket folk. Och när det är nysnö kan man dessutom lifta upp till toppen och hajka en knapp timma utmed kammen till Highland Bowl – om man nu har mer talang än jag – och spurta ner i orörd snö. Det gjorde då inte vi, men vi var lika glada för det (eller, jag var det i alla fall).

IMG_1076

Alltså, så SJUKT glad var jag!

IMG_1095

Ännu en motivering till att detta kanske är det trevligaste berget är Cloud Nine, en lunchrestaurang i alpstil. Här serveras raclette och fondue och varje eftermiddag vrids musiken upp och stället förvandlas till nån sorts dags-nattklubb. Jägermeister, eurohits (idag Björn Skifs!) och pjäxor på borden. Och de som blir överförfriskade får åka släde tillbaka ner med liftvakterna.

IMG_1099

Ingen släde för oss idag dock.

IMG_4843

  1. Ida skriver:

    Ser underbart ut!
    Hälsa Z att sätta på sig hjälmen. Så mycket coolare att köra med hjälm. I sv kör i stort sätt alla med hjälm. 😉 En bra och billig livförsäkring!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..