Aspen!

IMG_2344

Att vakna upp till den här vyn! Det började snöa igår kväll, samma dag som vi landade, och det snöar fortfarande. Så första dagens skidåkning bjöd på 20 centimeter sprillans ny pudersnö. Underbart!

IMG_2342

Nu hoppas vi bara att det slutar snöa i tid, så att vi kommer härifrån och inte blir strandsatta som flera andra gäster på hotellet, vars plan blivit inställda på grund av vädret. (Jag skulle på riktigt få PANIK då, att vara bortrest från barnen är jobbigt, och när man väl ska hem vill man verkligen hem.)

IMG_2376

Hundra procent mys här! Vi började dagen med en lång frukost – innan vi styrde upp skidor.

IMG_2347
IMG_2383

Ett steg i taget, men långsamt, långsamt blir han lite mer svensk. Häromdagen åt han Kalles kaviar. Och här är han i Fjällräven!

IMG_2351
IMG_2345

Gulliga hus i gamla delen av byn – även om Aspen inte alls är speciellt hippie längre. Numer befolkas stan snarare av semesterfirare som Goldie Hawn, Mariah Carey och Abramovich – samt ett gäng genuina skidfantaster. Ingen annanstans ser man så mycket olika leopardmönstrade skidställ och bisarra pälsstövlar. Man hade kunnat skida runt i paljetter och fortfarande hållit låg profil.

IMG_2392

Det senaste tillskottet till barscenen: Aspen Times. Tidningen har alltså förvandlats till en bar. Säger kanske nåt om tiderna!

IMG_2407

Mot skidbackarna!

IMG_2340

Men om man en dag skulle vara trött på att åka skidor, och skulle ha ett par kronor över, så finns det också shopping.

IMG_2346

Shopping, shopping, shopping!

 1. Carina skriver:

  Blev sjukt nyfiken hur Kalles Kaviar upplevelsen togs emot 🤗

 2. Frida skriver:

  Var kommer dina fina skidhandskar ifrån? Letat efter ett par bruna i skinn. Tack på förhand!

 3. Marie skriver:

  Hej!
  Så härligt ni ser ut att ha det!
  Jag och min lilla familj, på sambo och 7-årig dotter åker till LA vid påsk. Ingen av oss har varit där förut. Har du tips på hotell och vilket område man ska bo i för att uppleva LA’s alla ”måsten”?
  Med vänlig hälsning, Marie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..