Jag, idag!

IMG_2119

När jag tittade in på Zinque på Melrose Ave i Hollywood och ryckte en croissant i veckan! Har vi för övrigt pratat om dessa skor? Var ju tveksam till hela Yeezy-skomodet länge, men har nu lagt mig helt platt. De är både sköna och snygga! Dessa kommer från Acne, precis som jackan. De vida, svarta byxorna är ett par gamla Helmut Lang och tröjan kommer från H&M. 

IMG_2123

 1. Vilken storlek har du på jackan?

  1. Hej Charlotte!

   Jag har storlek small, tror jag. Eller 36.

   Kram!
   Jennie.

   1. Toppen! Tack för svar! Då ska jag genast beställa den. Så himla snygg. // Charlotte

    P.S Gillar din stil! Tycker så mycket om Rodebjer och Acne och du ger mig sån inspiration. D.S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..