Så, medan jag låg hemma och var sjuk hade jag tid att titta igenom bildbiblioteket och göra en liten summering av året. Det tog sin lilla tid, ska sägas, om man som jag tar sju bilder varje gång barnen äter glass. Det var en HEL DEL att gå igenom. Så för att inte göra detta inlägg alltför långt har jag valt ut guldkornen. Livet var sannerligen inte bara roadtrips och Hawaii, utan även för mycket jobb, för lite sömn, sjuka barn och 95 procent vardag och köttbullar med potatismos. Men det har varit ett helt fantastiskt år!

IMG_1452

Jag och Z åkte till Hawaii för att fira min födelsedag. En av de mest magiska resor jag gjort. Vilken ö! Stränderna, naturen, solnedgångarna. Hit kommer vi att åka tillbaka.

IMG_2006

Här sladdar jag fram på leriga Kalalau Trail, ett måste om man besöker norra delen av Kauai. Hav, stränder, vattenfall och regnskog.

IMG_0411

Jag och Z! Älskar denna underbara, fantastiska, vänliga, roliga och smarta snubbe så otroligt mycket.

IMG_2366

Och så renoverade jag ju köket där i våras också. Det var ett projekt jag aldrig trodde skulle bli färdigt. Men efter att ha mikrat nudlar nere i källaren i fyra månader stod det äntligen klart!

IMG_2370

Det var värt att vänta på.

IMG_1889

Och på vårlovet åkte vi med barnen till Palm Springs. Dit KVISTAR man ju, så att säga, från Los Angeles. Men Ilse och Tage, eller framförallt Ilse, pratar fortfarande om den här resan och hur hon längtar tillbaka. Min pappa har precis fyllt 70 år och när han kommer hit om ett par dagar ska vi åka dit en natt och fira honom. Kul för alla!

5A1A8300

Och i våras lanserade jag Moreno California! Vilket äventyr det varit! En dröm som gått i uppfyllelse. Något jag gått och tänkt på och pratat om i flera år.  Så mycket passion och arbete som lagts på detta, och så stolt jag är över våra produkter. Det blev en rivstart och här står jag i juni på pressfrukosten på Diplomat i Stockholm.

5A1A8408

Journalister från både inredningstidningar och skönhetsmagasin, influencers och även vänner var där. Det var en väldigt trevlig morgon!

5A1A8371

Och bara på sex månader gick vi från tre doftljus till fem, plus våra snygga prints.

Moreno0181 copy-1

Foto: Norman Brown

Och mer händer 2019!

IMG_2398

Vi tillbringade drygt tre veckor i Sverige i somras. Underbart! Vi var i Stockholm, Lysekil – och hos min familj. Plockade blåbär…

IMG_2090

…firade midsommar…

IMG_2995

…gick skogspromenader och badade.

IMG_2351

Vi hälsade på gamla vänner och fiskade krabba. I storm, ser det ut som!

IMG_0656

Och sen åkte jag och Z ner till Frankrike och Italien för lite vuxensemester. Vi hade magiska dagar både ensamma och med vänner. Här trippar jag runt i Portofino. Lyx på så många plan! Att äta havskräftor i citronsmör med ett glas kallt vitt i den här lilla hamnen. Bo på härliga hotell. Sova ut.

IMG_0598

Äta ost tills det sprutade ur öronen.

IMG_0820

Jag hade GÄRNA stannat här lite längre.

IMG_0787

Och så mötte vi upp med min kompis Elin i Frankrike! Denna underbara människa. Vi hade riktigt kul dagar tillsammans. Spelade en hel del ”heads up”. Jag och Elin mot våra killar. Och vi krossade dem så klart. Har känt varandra länge. ”Blev o-ihop med Gwyneth Paltrow.” Boom. Chris Martin. Vi behöver inte kunna citera Coldplay-låtar – vi har läst Us Weekly!

IMG_9594

Sen åkte vi hem till hund och hus i LA. Vilket också var underbart.

IMG_2800

Och, för barnen, ett par veckors sommarlov till.

IMG_0143

Karin fortsätter förgylla mina måndagsmorgnar, vilket är tiden då vi alltid spelar in Veckans bläcka. Tre år snart, och vi har fortfarande så sjukt kul.

IMG_1644

Jag och Z och barnen bilade upp till Big Sur och glampade i några nätter i oktober. En av mina – eller VÅRA – bästa resor någonsin. Barnen fick springa fritt, grilla korv, bada, bo i tält. Detta är en av mina favoritplatser i världen.

IMG_0834

Mina bröder och deras familjer kom över och hälsade på! Vi Halloween-ade, grillade, badade. Både i poolen och havet. Här är vi ute i Malibu (bara en vecka innan den hemska branden började).

IMG_1058

Gymmet har varvats med hajker i Griffith Park. Sistnämnd sätter guldkant på vardagen här borta. En återkommande nyårskaramell!

IMG_2227

Jag och Z roadtrippade Highway 1 än en gång, hela vägen upp till Point Reyes. Det kräver väl knappast någon recap, eftersom det bara var några veckor sedan. Men det var ju också fasligt trevligt.

IMG_2697

Det snöade och Ilse och Tage var överlyckliga. Blir gråtmild bara av att titta på bilderna. När barnen blir sådär TILL SIG av någonting, det är rörande.

IMG_3013

Och allas vår Roffe, ja han var ju tomte i år.

LOADING..