Snygga ögonbryn in the making!

Precis som typ 95 procent av alla tjejer jag känner, plockade jag mina ögonbryn alldeles för mycket när jag var yngre. Eller, det var väl så MODET var då – eller? Och det får man betala för nu när de där stråna inte växer tillbaka. Men så fick jag för ett tag sedan reda på hemligheten till hur man får tillbaka sina drömbryn: Microblading. En behandling som går ut på att man skär fina linjer i huden och fyller med färg. En ytlig tatuering som håller i lite mindre än ett år – men som ser helt naturligt ut. Detta var ju ett tåg jag var tvungen att hoppa på.  Så i veckan tittade jag förbi Audrey Glass i West Hollywood för en behandling.  Här är jag mid session:

a1

Om en vecka ungefär kommer de att bli ljusare. Men jag är redan nu helt otroligt nöjd!

 

 1. Sandra skriver:

  Är du fortfarande nöjd? Har brynen ”hållt sig snygga”?

 2. Vill gärna se det färdiga resultatet sen! Vore kul om du vill visa en före och efterbild 😍

 3. Emelie skriver:

  Åh så fint! Har gjort mina var 6e månad pga försvinner superfort så är väldigt olika hur länge de håller. Sol och träning gör att det yttre hudlagret försvinner snabbare också. Om man färgar stråna där emellan håller det längre! Lätt bästa grejen jag nånsin börjat med! Enorm skillnad för en fjunig blondie som mig:)

 4. Jenny skriver:

  Jag är snart inne på fjärde året med microbladade ögonbryn och längtar varje dag tills de försvinner. Längtar efter att vakna upp med en helt naturlig och osminkad look. Jag hoppas att du blir mer nöjd än mig i längden och att de håller vad de lovar… det där med ett år… Det blir säkert jättebra för dig! Älskar din blogg och eran pod är veckans höjdpunkt! God Jul!

  1. Sandra skriver:

   Jenny, vet du vilket märke som användes på dig? Va det Phibrows?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..