I mitt badrumsskåp!

Untitled Job_DSC00709

I förra veckans – och veckans! – podd pratade vi om skönhet och vi tipsade om några av våra favoritprodukter. Jag tänkte att jag skulle lägga ut några av dem här. Ovan ser ni min nyupptäckta foundationfavvo från Atelier Westman (svenska makeup-stjärnan Gucci Westmans egna märke). Och här nedan är en bild på vad som står i min badrumshylla just nu:

Untitled Job_DSC00714

• Vintners Daughter serum, ett botaniskt serum från Napa Valley. Också något utav en Hollywood-snackis. Jag har faktiskt använt detta utan någon kräm över på nätterna eftersom det är mer som en olja. Men nu på vintern behövs extra fukt.

• Swiss Clinic Face Serum, fullt av hyaluronsyror och fukt.

• Verso Night Cream med retinol, jag använder denna ett par nätter i veckan, eftersom jag har känslig hud och inte tål alltför stora doser retinol. Men det här är PRECIS vad man behöver på vintern!

• Apolosophy Day Cream, mild och gjord på havre som är lugnande för huden.

• Luzern Enzyme Masque Nuit. Än en gång massor av fukt, plus att den lugnar huden. Har man känslig hud ska man undvika stark peeling och grovkorniga skrubbar. Då är det bättre att använda denna 2 – 3 nätter i veckan.

Hanacure ansiktsmask. Hollywood-snackis som är extremt uppstramande.

• Andalou Glycolic Mask – ett av våra budgettips i veckans avsnitt!  Detta är en naturlig peeling som är ganska stark.

Ziip Beauty Jag ÄLSKAR denna microcurrent och använder den 3 – 4 gånger i veckan. Det finns olika program och jag brukar göra snabba pick-me-ups på morgonen och det lugnande anti-acne-programmet på kvällen när jag har tid.

• Löwengrip Hair Spray – och också deras silverschampoo! Tvättar håret med det var tredje gång för att hålla borta gula pigment.

• By Terry Baume Rose. Läppbalsam i olika färger, återfuktande och fina!

• Kiehl’s deodorant. Av gammal vana. Använt denna i många år och vet att den funkar.

 1. Hanna skriver:

  Tycker du att Ziip Beautyn är värd sitt pris och är gelén ett måste till? Är intresserad men lite osäker….

 2. Hanna skriver:

  Är Ziip Beautyn värd sitt pris? Använder du alltid deras geléer vid behandling? Är lite sugen men känner Mig lite dåligt insatt.

  1. Hej Hanna! Ja, men den är sannerligen inte billig. Jag är nöjd med min, och motiverade köpet med att skippa salongsbehandlingar istället. Och ja, man måste ha någon sorts gel för att den ska kunna fungera.

   Kram, Jennie.

 3. Anette skriver:

  Tack för pod och tips på produkter. Vad var det för sheet mask som ni tyckte var bra och prisvärd?

 4. Karin skriver:

  Foundation från atelier Westman – känner du till om det finns någon återförsäljare av den i Sverige? Kunde ej hitta på deras hemsida 🙂
  Tack för bra tips och er superhärliga podd!!

  1. Eva skriver:

   Även jag undrar om den foundation från Atelier Westman finns att köpa i Sverige? Är såå nyfiken på hennes produkter och då i första hand denna foundation. 🙂

   1. Hej Eva!

    Tyvärr vet jag inte om de säljs där än! Om inte så är det säkert bara en tidsfråga innan de gör det.

    Kram!

    1. Eva skriver:

     Tack fina du för svar! 🤗
     Ja jag hoppas att märket snart ska landa på de svenska diskarna. Är foundation så härlig som den ser ut att vara? 😊🌷

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..