Nystart – igen!

IMG_1005

Så är det måndag igen! Och jag är i vanlig ordning taggad på ”nystart”. Idag var det nya tag då jag åkte förbi Wholefoods och länsade frysavdelningen på blåbär och acai. Packade vagnen full med bananer, mandelmjölk och allt möjligt nyttigt som kom min väg i affären. Och så plockade jag upp lunch i restaurangen bredvid, By Chloé, och ryckte samtidigt med mig en kokosnöt också. För att även den var nyttig. Och kom min väg.

Sånt här gör mig faktiskt lycklig, att vandra runt i gångarna på Whole Foods, som att jag per automatik blir fräsch bara av att vistas där. Att stoppa nyttiga saker i korgen är ju ren terapi. Det behöver inte ens smaka bra, det viktigaste är egentligen att det KÄNNS bra. För själen. Tills det blir helg igen och jag än en gång faller hän till pasta och ett glas rött.

 1. Maria skriver:

  Hej och HJÄLP 🙂 på tal om nystart. Sedan du tipsat om den fantastiska mascaran från Clinique, Lash Power har jag inte använt annat. Hatar mascaror som fäller. MEN nu finns den ju inte längre.. snyft.

  Så har du något nytt tips till nystart på mascara?

  Have a fun day och tack för härlig blogg!
  M.

 2. Jag undrar lite över levnadsomkostnader i LA…
  Vad kostar boendet , vad lägger du / ni på mat i månaden osv?
  Vore kul med lite jämförelser i alla fall…

  Ha det bra!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..