Dagens favorit!

Attachment 1

Såhär efter sommaren har jag två saker jag behöver förbättra med min hy – i vanlig ordning: Hyperpigmentering, som trots overkliga mängder spf ändå alltid framträder under sommarmånaderna. Och lite lättare rosacea. Dessa två är inte alltid en enkel kombination jobba med. (Jag gillar ju microneedling och använder Swiss Clinics hemmavariant en hel del. Och jag gjorde dessutom en ”Clear and brilliant” nyligen, en kraftfullare laservariant av det, som är suverän.) Men för every day life är jag ett stort fan av detta serum som jag tror att jag nämnt tidigare som Hollywoods ”it”-produkt: Vintners Daughter Active Botanical Serum. Destilleras – om vi nu ska låta lite högtravande – i Napa Valley i norra Kalifornien. Det är både lugnande och motverkar solfläckar samtidigt. Jag är besatt!

 1. Frida skriver:

  Måste få börja med att säga att du och Karin är som mina bästa vänner, med er i öronen så blir jag så himla glad jämt! Älskar Er!

  Läser att du har Rosacea, själv är jag inne på mitt andra år med det och har så svårt att hitta rätt i produktväg och kring behandlingar.
  Kan du inte skriva lite mer kring hur du behandlar det, eller prata kring det i podden?
  Skulle vara så intressant att höra både hur du behandlar det, men också hur du upplever att ha det. För mig är det i perioder väldigt tung att ha problem med huden i ansiktet, känner att all pepp som kan spridas behövs!

  Kram till Dig, fina du!

  1. Bea skriver:

   I all välmening vill jag bara tipsa om en metod mot rosacea som är väl värd att testa. Skippa gluten!
   Jag och många med mig har helt sluppit rosaceautbrott efter att ha börjat äta gluten och vetefritt.
   Vänliga tipshälsningar 🙂
   Bea

 2. Anna skriver:

  Klassiskt fall av ”åhå, här finns det minsann nåt att kritisera och trycka till på – då passar vi på!”-mentaliteten. Brukar lätt kunna spåras till vanlig hederlig missunnsamhet och avundsjuka. Trist!

 3. Emma skriver:

  Googlade upp och såg att serumet kostar 1 900 kr…lite märkligt tips.

  1. Edith skriver:

   Totalt verklighetsfrånvänd..särskilt på en dag som denna när det folk tänker på är valet och framtiden, på viktiga och riktiga saker. Då tänker Jennie på serum.

   1. Marie skriver:

    Men kära nån. Hon tipsar om något som funkar för hennes hy och har man lyssnat på podden så vet man ju att hon inte skyr för att diskutera politik och vikten av att rösta.
    Nu slutar vi vara elaka mot varandra på valdagen. Det är väl ändå det samhälle vi alla vill ha och strävar mot med våra röster idag? Dvs mer tolerans och vänlighet.

   1. Du kanske missat att jag pratat om valet och hur viktigt det är att rösta både i podden och sociala medier i flera veckors tid?

    /Jennie

 4. Marie skriver:

  Å spännande serum. Nu har jag beställt ett av dina ljus ska bli kul att känna doften av Silver Lake.

  1. Vad roligt! Hoppas du tycker om!!!

   Kram. Jennie.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..