Jag, idag!

 s1 8000

Kort och gott: I hoodie från J.Lindeberg, shorts från Lulu Lemon och skor från Adidas.

 s1 8113

  1. Anna skriver:

    Härligt! Jag ska till Los Angeles en vecka i december (efter en månads jobb i San Fransisco). Har aldrig varit där förut och vill bara ha ett boende då jag har med mig två små barn och inte orkar flänga runt för mycket. Skulle bli så glad om du kan tipsa om en plats som är fin och fräsch som man kan ha som utgångspunkt 🙂 har du nåt hotelltips också vore det fantastiskt. Allt gott!

  2. C skriver:

    Älskar när du skriver om träning, hälsa och din vardag! Det är mina favoritinlägg. Skulle vara väldigt kul med ett inlägg med ”en bild i timmen”. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..